Hemsedal

 

Hemsedal brukar kallas Skandinaviens Alper. Ett fantastiskt liftsystem med långa åk, breda pister och med något för alla gör Hemsedal till kanske Norges bästa skidort. Lägger man därtill det stora Afterskiutbudet som finns så känns Hemsedal komplett. Här finns allt från mysiga restauranger med soliga uteserveringar i backen till kokande lokaler med pjäxdans på borden sjungandes till Carol´s  Främling.

 

 

Skistua-Logo

SkiStua Hemsedal är för många det självklara valet för Afterskin med sitt perfekta läge precis nedanför backarna och stora utbud av artister. Här är det live-musik som gäller med allt från mindre kända trubadurer till inventarier som Peter Simson ( bl.a Drängarna ) och giganter som Rydell & Quick.
Fram på vårkanten öppnar SkiStua sin stora utomhusafterski med höjdpunkter såsom Påskfirandet och Avslutningshelgen i Ma, då med tusentals glada festivalbesökare. Afterski Team Sweden är självklart på plats varje år och njuter av denna underbara helg.


skistua hemsedal lounge
skistua-paskeaften

 

stavkroa Hemsedal

Stavkroa Hemsedal är ett komplett nöjespalats innhållande Afterski, Restaurang, Nattklubb.  Med sitt säregna utseende likt en norsk fjällkyrka är det svårt att missa. Belägen mitt i smeten bland Hemsedals skidåkarby och på nära gångavstånd från backen är det här många afterskier som avslutas här med pjäxdans på borden. Stavkroa´s egna resident-Dj Thomas Giebelhausen är ett måste och får inte missas. En så klassisk Afterski-DJ att han blivit kultförklarad i Norges version av tv-programmet Partaj, då som DJ Dan. Se nedan:

stavkroa afterskistavkroa uteservering